Telefoanele care nu vor mai funcționa din 4 ianuarie. Toți utilizatorii sunt avertizați să renunțe la ele

Începând cu data de 4 ianuarie 2022 un anumit tip de telefoane nu va mai funcționa. Compania deținătoare a anunțat că va întrerupe toate funcțiile utile, inclusiv apelurile de urgență, scrie fanatik.

BlackBerry a anunțat că, începând cu 4 ianuarie 2022, va întrerupe conexiunile telefoanelor clasice BlackBerry 7.1 OS și BlackBerry 10.

Din ziua respectivă, toți utilizatorii vor fi nevoiți să folosească alte telefoane, deoarece acestea nu vor mai fi utile nici măcar în inițierea unor apeluri, chiar și pentru cele de urgență.

Se vor întrerupe apelurile telefonice pe clasicele BlackBerry

De asemenea, nu se va mai permite trimiterea SMS-urilor sau conectarea la Wi-Fi, potrivit Republic World.

”Toate conexiunile operatorului și conexiunile Wi-Fi nu vor mai funcţiona”, au transmis reprezentanții BlackBerry.

Ce le recomandă compania celor care au nevoie în continuare de un BlackBerry clasic

Celor care aveau nevoie de un BlackBerry original, compania recomandă dispozitivele BlackBerry care au un software Android, deoarece acestea vor funcționa normal.

”La momentul rezilierii serviciilor, dispozitivele care rulează BlackBerry 7.1 OS și software-ul anterioare, software-ul BlackBerry 10 și BlackBerry PlayBook OS 2.1 și software-ul anterioare prin intermediul operatorului sau al conexiunilor Wi-Fi nu vor mai funcționa în mod fiabil.

Aceste dispozitive nu vor avea capacitatea de a primi actualizări și, ca atare, nu se va mai aștepta ca această funcționalitate să funcționeze în mod fiabil, inclusiv pentru date, apeluri telefonice, SMS și 9-1-1. funcționalitate”, au mai precizat cei la BlackBerry.