Toată lumea o știe pe mama Andreei Bălan, dar stai să o vezi pe soacra artistei! George Burcea seamănă perfect cu cea care i-a dat viață

Ieri a fost o zi extrem de importantă în viața Andreei Bălan și a lui George Burcea. Cei doi s-au cununat religios și au petrecut într-un cadru de poveste, alături de cei mai importanți oameni din viața lor.

Loading...

Dacă pe mama Andreei Bălan o vedem mai des la evenimente, dar și în postările artistei, nu multă știe cum arată soacra cântăreței, mama lui George Burcea. La fel de discretă precum mama Andreei Bălan, Georgeta Burcea preferă să stea în umbra celebrității celor doi și să nu apară pe rețelele sociale.

Cu toate acestea, George Burcea a postat acum ceva timp o fotografie în care apare alături de femeia care i-a dat viață, iar asemănarea este izbitoare. Soțul Andreei Bălan seamănă foarte mult cu mama sa, iar în fotografie cei doi apar foarte fericiți, semn că au o relație specială și se înțeleg de minune.

O artistă celebră a prins buchetul, la nunta Andreei Bălan
Așa cum era de aşteptat, Andreea Bălan a păstrat tradiţia buchetului, care spune că fata care îl prinde urmează să se căsătorească. Să bată clopote de nuntă, din nou în showbiz?

Spunem asta, pentru că cea care a prins buchetul a fost nimeni alta decât Lora. Noi nu putem decât să spunem că ne bucurăm şi că aşteptăm invitaţia la nuntă.