Top 14 imagini haioase made în România

România, țara tuturor posibilităților, poate oferi momente grele, frumoase şi mai ales comice. Românul, din fire este un specimen comic si distractiv din toate punctele de vedere. Orice spune, orice face, orice gândeşte ori are umor ori nu, dar spre norocul nostru noi românii suntem un popor cu umor. În continuare vă invităm să urmariți cele 15 poze cu umor 100% românesc.

1 Cea mai mare frică a românilor

2 Chiar şi să fii orb costă bani

3 Nu am bani de pensiune, dar am buldozer

4 Las’ că ştim noi că mai ai ceva acolo şi pentru noi

5 De aici şi vorba- Când o zbura porcul! La români a reuşit!

6 Aparențele înşeală

7 Scump domle’ scump, dincolo era mai ieftin!

8 Prototip în miniatură al maşinilor de mare tonaj

9 Nu am casa terminată, dar am Audi

10  Rotisor model 640 fabricat la Braşov!

11 Glume ca între prieteni

12 A rămas trapa deschisă şi ia apă daca plouă

13 Prototip românesc Fend cu plug, încă nu a fost brevetat

14 Economie de asfalt, cu ce rămâne imi fac curtea ce naiba!

9 MOTIVE DE CE AR TREBUI SA ZAMBIM ZILNIC

Zambetul si rasul vindeca atat fizic, cat si emotional. In primul rand, imbunatateste circulatia sangelui, respiratia si imunitatea, plus ca ne tonifiaza abdomenul (asta, ca bonus). Iar apoi, din punct de vedere psihic ne stimuleaza starea de spirit. Victor Hugo spunea ca rasul e ca soarele, alunga iarna de pe chipul oamenilor.’

Zambetul detensioneaza. Cand zambim, ne destindem, iar cand radem, muschii corpului se relaxeaza si, astfel, simptomele de anxietate si stres sunt diminuate, iar micile dureri, calmate.

Suntem mai frumoase cand zambim! Un chip fericit, cu zambetul pe buze arata, pur si simplu, mai bine, iar o femeie care rade transmite frumusete! Se spune ca ridurile de expresie formate prin ras reflecta o viata buna, traita frumos, armonios. Suntem de acord: este o iscusinta sa stii sa iti porti bine ridurile!

Zambetul imbunatateste viata sociala. Cei care zambesc, in mod obisnuit, atrag oameni in jurul lor si isi largesc cu usurinta cercul de prieteni/amici. Chiar si la birou, o persoana care zambeste este perceputa a fi mai usor de abordat.