Top 5 semne ca organismul tau este incarcat de toxine

De cele mai multe ori nu ne dam seama cand ar trebui sa ne oprim, sa respiram si sa analizam cu atentie tot ceea ce simtim.

Asteptam momentul in care chiar ne simtim foarte rau si corpul ne da semnale disperate, pentru a avea grija de noi in sfarsit.

Ce ar fi sa acordam mai multa atentie micilor semne pe care le primim zilnic de la organismul nostru?

Iata care sunt cele mai des intalnite semne ca organismul tau este incarcat de toxine:

1. MIROS NEPLACUT

Te speli des pe dinti si folosesti apa de gura de fiecare data cand te ocupi de igiena orala, dar mirosul urat nu dispare?

Acesta este cauzat de bacteriile prezente in gura, ficat sau colon ce nu pot fi eliminate in mod natural si duc la halitoza.

2. SENSIBILITATE CRESCUTA LA DIFERITE MIROSURI

Daca dintr-odata devii extrem de sensibil anumite mirosuri pe care pana acum abia le sesizai, este un alt indiciu ca ficatul tau nu functioneaza corect din cauza toxinelor.

3. PIELE IRITATA, COSURI SI ACNEE

Cand corpul este intoxicat, primele semne tind sa apara pe pielea ta. Fata este locul in care se vad cel mai bine toxinele.

Eruptiile cutanate sunt provocate de E-urile din alimente si toxinele pe care le iei din aer, mai ales daca mergi des prin medii toxice.

4. OBOSEALA CONTINUA

Daca oboseala ta nu trece dupa prima cafea sau energizantele pe care le bei, ci dimpotriva, se accentueaza, nu faci altceva decat sa dezvolti si mai mult toxinele din corp.

5. CRESTEREA BRUSCA IN GREUTATE

Daca ai incercat sa slabesti si orice dieta de care te-ai tinut nu a functionat, ba chiar ai castigat in greutate, e posibil sa ai probleme hormonale cauzate de acumularea toxinelor in organism.