Trăiește ca un împărat. Cum arată casa lui Ion Țiriac. O cameră e tapițată cu piele de elefant. Galerie FOTO

Miliardarul Ioan Țiriac are o avere impresioanantă. Acesta deține un penthouse uimitor, în zona Băneasa, pe măsura sa. Locuința omului de afaceri arată într-adevăr ca cea a unui împărat. Cu toate că a fost printre cele care au participat la Anuala de Arhitectură București, nu a avut norocul să-și câștige un premiu.

Loading...

Bărbatul deține suma de 1,2 miliarde de dolari și este singurul român care a fost inclus pe lista celor mai bogați, în Topul Forbes. Acesta are afaceri imobiliare, afaceri în transport, banzinării, dar și un transport aerian, Țiriac Air. De asemenea, mai posedă și cel mai scump cartier rezidențial din România, în pădurea Băneasa din Capitală.

Casa lui Ion Țiriac, locuință demnă de un împărat!

Sursele din piața imobiliară specifică faptul că locuința pe care o deține Ion Țiriac face parte din ansamblul rezidențial Stejarii și se află în zona de nord a Capitalei, pe strada Jandarmeriei. Locuința miliardarului arată pe măsură.

De asemenea, nici băile nu puteau fi mai prejos, așa că doar una dintre ele are dimensiunile unui apartament de două camere.Câteva surse apropiate milionarului au spus că în penthouse-ul de 2.460 de metri pătrați  se regăsește și un pat de apoximativ 16 mp, care este tapițat cu piele de elefant, potrivit Wall-Street.