Transformă salata de sfeclă într-un leac care te va scăpa de multe boli

Vă place sfecla? Atunci profitați din plin de incredibilele virtuți ale acesteia. Iată cum trebuie să faceți salata de sfeclă, ca într-adevăr, să vă puteți bucura de proprietățile sale.

Consumați doar fiartă în coajă!

Potrivit specialiștilor, pentru ca sfecla să fie un adevărat medicament pentru organismul vostru, nu o consumați coaptă, așa cum ați fi crezut, ci fiartă doar în coajă, până veți constata că s-a înmuiat.

În acest fel, veți profita de proprietățile antitumorale și antioxidante ale acestei minunate legume. După ce sfecla s-a fiert, trebui să o dați bine pe răzătoare, apoi să adăugați hrean ras, sare, ulei și oțet de mere sau lămâie.

Pentru un plus de gust, puteți pune și puțină miere. Amestecați apoi bine toate ingredientele și puneți într-un borcan, pe care îl închideți ermetic.

Se păstrează la frigider. Termenul de valabilitate este de o săptămână. Sfecla este un leac excelent împotriva anemiei, protejează ficatul, ține inima sănătoasă și nu în ultimul rând previne apariția cancerului.

Felicia Iederă

%d blogeri au apreciat: