Trump are cei mai mulți consilieri crestini care sunt pastori mai mult decât toți președinții din lume

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, este conducătorul națiunii care are cai mai mulți pastori creștini care îl sfătuiesc și îl ajuta cu privire la diverse probleme.

Telegraful american, Jim Bakker , a arătat că există un grup de pastori numiți „Daniel Company”, care îl sfătuiesc și se roagă pentru președinte pentru al pregăti să facă față provocărilor guvernului. În cadrul grupului există lideri precum vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence și secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders.

Loading...

„Presedintele Trump nu este perfect, nici unul dintre noi nu este perfect”, a spus evanghelistul. ” Dar el este învățat, sfătuit și primind ajutor în rugăciune este probabil cel mai mult ajutat decât orice președinte din istoria Statelor Unite.

„El onorează pe Dumnezeu. „El lasă predicatorii să intre și să-și pună mâinile pe el în Camera Ovală „, a adăugat Bakker. „ Când este plecat de călătorie, păstorii sunt cu el. Când e în Casa Albă, are păstorii cu el. Cunosc oameni care l -au condus la Hristos. El a acceptat pe Isus de foarte multe ori încât, în cazul în care se numără, numărul este foarte mare.“

Vorbind despre Daniel Company, pastorul a observat: „Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care există miracole care ies din Casa Albă și de ce există un miracol în Statele Unite”.

Bakker a prezentat în programul său de televiziune, un videoclip despre discursul lui Trump, în care afirma: „Toți copiii, născuți și nenăscuți, sunt creați după chipul sacru a lui Dumnezeu „.

„Îți dai seama cât de multă forță, o numim curaj, este necesar să spui ce a spus omul ăsta? Președinții nu vor mai vorbi așa, pentru că trebuie să-i mulțumească pe toți, dar el vrea să-i placă lui Dumnezeu ” , a spus Bakker.