Turneul in care 400 de mii de oameni îl primesc pe Hristos într-un eveniment prezentat de Nick Vujicic

Aproape 400 de mii de oameni îl primesc pe Hristos într-un eveniment prezentat de Nick Vujicic

Peste 400 de mii de oameni s-au pocăit de păcatele lor și au decis să-și dea viața lui Hristos, într-un turn euevanghelic prezentat de Nick Vujicic în Ucraina, astfel devenind cel mai mare eveniment pe care l-a sustinut Vujicic.

Numărul corespunde numărului înregistrat de minister în același loc dar și prin Internet. Nick a recunoscut că el și ministerul său nu au văzut niciodată un răspuns atât de mare în evenimentele anterioare.

,,A fost un eveniment grozav pe care la văzut echipa noastră (LWL) și poate este cel mai mare eveniment din Europa, unde s-au adunat circa 800 de mii de oameni pe străzile din Kiev, Ucraina. Mulțumesc lui Dumnezeu”, a scris Vujicic pe Facebook.

„Aproape 400.000 de oameni s-au pocăit de păcatele lor și au decis să-și înceapă călătoria spirituală cu Isus, acum LWL sărbătorește mărturia a un milion de decizii care au decis să meargă mai departe cu Dumnezeu pentru tot restul vietii”, a adăugat el.

Vujicic, este un om care s-a născut fără brațe și picioare, a inspirat milioane din întreaga lume prin intermediul slujirii sale și a participat la numeroase turnee din întreaga lume, evanghelizând oamenii și invitându-i să-L urmeze pe Isus. Evanghelistul a făcut o oprire și în Rusia în timpul celei mai recente călătorii, unde a rămas puțin mai mult de o zi (40 de ore).

„Din păcate, nu am putut să-l întâlnesc pe președinte pe această călătorie, dar am continuat să plantam semințe de iubire și speranță în toată țara, unde am avut niște porți deschise unde să împărtășim mesajul Evangheliei, mulțumim pentru sprijin”, a scris el într-o actualizare.

MInunat lucreaza Dumnezeu si poate lucra si cu tine, unde iti poate schimba inima si viata.