Ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu. Ce i-a făcut Gheorghe Dincă

Ultima noapte de chin pentru Alexandra Măceșanu, întâia noapte de groază pentru România și viitorul ei. Cazul din Caracal a readus în lumină neregulile cu care se confruntă țara noastră, a lăsat părinți secați de lacrimi și a adus în inimile cetățenilor români furie și revoltă.

Loading...

Ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu

Potrivit probelor luate de la fața locului, cumulate cu explicațiile sumare oferite de Gheorghe Dincă, în noaptea dinaintea crimei, Alexandra Măceșanu a fost legată strâns cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului, care era prins în perete cu dibluri de fier, pentru a nu fugi. În tot acest timp, asa’sinul dormea în pat. Conform libertatea.ro, anchetatorii au făcut reconstituirea a ceea ce s-a întâmplat în cameră, comparând detaliile furnizate de fată la telefon cu ceea ce puteau ei vedea, ”din poziția în care am stabilit că se afla”.

„Urmele găsite şi declaraţiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Şi a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era aşezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloţi de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, au mai declarat anchetatorii.

În camera groa’zei nu există urme mari de sâ’nge, fapt ce confirmă afirmațiile lui Dincă, cum că fata ar fi fost uci’să cu o lovitură puternică de pumn. După ce a omo’rât-o, suspectul ar fi ars trupul fetei în soba sa improvizată pentru topit metale. Flacăra ar fi fost întețită cu benzină aruncată peste lemnele aprinse de sub butoi, iar pe trup ar fi aplicat vaselină.

Crimi’nalul are accese de plâns

În timpul investigațiilor, inculpatul privește în gol tot ceea ce se întâmplă în jurul lui, răspunde scurt la întrebări, aruncă noi piste, unele care sunt și relevante pentru anchetă, susține că este obosit și nu mai rezistă presiunii. Ultima pistă oferită este legată de Luiza, indicând locul unde i-a ascuns cada’vrul, susținând că a făcut asta ”pentru liniștea sa sufletească”. De asemenea, pe toată perioada interogatoriului același Dincă plânge brusc de câteva ori și spune, repetitiv, că îi pare rău. „Îl apucă plânsul brusc şi spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Şi iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”,susține surse din anchetă.