ULTIMA ORA! Comunicatul Ministerului Sănătății despre starea de sănătate a persoanelor rănite în accidentul din Ialomița.

Accidentul din localitatea ialomițeană Sfântu Gheorghe, unde un tir a lovit un microbuz care transporta angajații companiei Mega Image, a îndoliat în acest weekend întreaga țară.

Nu mai puțin de zece persoane au decedat și alte șapte au fost rănite în urma acestui accident extrem de violent. Patru dintre persoanele rănite au fost internate la spitale din București, iar Ministerul Sănătății a oferit ultimele informații cu privire la starea lor de sănătate.

Care este starea de sănătate a persoanelor rănite în accidentul din Ialomița

Loading...

Ministerul Sănătății a trimis informare prin care anunță că una dintre cele patru persoane rănite este încă intubată, în timp ce starea celorlalte persoane care au fost internate la Spitalul „Bagdasar Arseni” este stabilă: „Starea celor 4 paciente este staţionară. Trei dintre acestea sunt stabile, conştiente. Tânăra de 19 ani este în continuare în stare gravă, este intubată”, a transmis Ministerul, potrivit Mediafax.

Reamintim că poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania.

Mega Image a instituit zi de doliu la magazinele unde lucrau persoanele ucise în accident

În onoarea angajaților care și-au pierdut viața în timp ce mergeau spre locul de muncă, cei de la hipermarketul Mega Image au decis să țină zi de doliu și să închidă magazinele unde aceștia încercau să își câștige un trai cât mai bun: