ULTIMA ORA! Consilierul medical, prima declaratie despre starea de sanatate a lui Catalin Botezatu: „Până nu trec aceste dureri, nu poate să spună nimeni dacă…

Consilierul medical a vorbit despre starea de sănătate a designerului Cătălin Botezatu.

Loading...

Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale în Istanbul, Turcia, și i-a fost îndepărtată o tumoare. Intervenția a durat 5 ore și jumătate.

Doctorii care l-au operat pe Bote: Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. A trebuit să programăm operația aici. Starea lui este bună, operația a decurs foarte bine.

Eva Pavel este consilier medical pentru pacienții români care au nevoie de consultanță la spitalele din afara țării. Aceasta a vorbit la Teo Show despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu.

”Trebuie, cum a fost cazul lui Cătălin, nu avea acces la telefon. Din cauza radiațiilor, aparatelor. Mi s-a părut firesc și omenesc să-i liniștesc (n.r. pe oameni). Eu am voie să fac altceva în afară de ceea ce îmi spun medicii. Am interzis vizita prietenilor lui Cătălin în spital și s-a întâmplat o dată și i-a crescut foarte tare tensiunea, s-a emoționat, a început să plângă. Medicii m-am rugat să le transmit prietenilor să nu mai vină să îl viziteze, ceea ce nu i-a fost prea ușor. Eu trebuie să transmit”, a spus Eva Pavel la Teo Show.

”A trebuit să păstrez un echilibru la un moment dat și uneori nu îi face plăcere ca lumea să îl vadă într-o stare omenească. Cătălin a trecut printr-o intervenție foarte grea, iar recuperarea este și mai grea. A decis ca recuperarea să o facă lângă medicii lui, ceea ce înseamnă că el se va întoarce în Istanbul, nu va fi internat, dar recuperarea va avea loc acolo, e alegerea lui, se simte mai liniștit lângă medicii care au făcut intervenția”, a mai spus Eva în platoul emisiunii.

”Zilele trecute a trebuit să meargă la un spital de aici ca să își pună câteva perfuzii de hidratare. Recuperarea e grea. Din punct de vedere medical este bine. (…) Nu trebuie să depună efort. Având în vedere durerile pe care le are, are momente din zi în care nu simte absolut nimic și momente în care începe să bea apă, să mănânce și există dureri. El spune că sunt grele, cumplite. Până nu trec aceste dureri, nu poate să spună nimeni dacă va fi o săptămână, o lună. Medicii au spus că ar trebui ca în două, trei săptămâni să se obișnuiască”, a continuat ea.

Cum și-a împărțit Cătălin Botezatu averea

Totodată, fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil, difuzată de Kanal D, a dezvăluit cum și-a împărțit întreaga avere, care nu este deloc de neglijat. Cunoscut pentru actele sale de caritate, designerul nu face excepție nici de această dată, astfel că o bună parte din agoniseala sa de-o viață va merge către persoanele vârstnice aflate în nevoie.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris.

Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a declarat Cătălin Botezatu.