ULTIMA ORA: Cuscrul lui Gheorghe Dincă lămureşte misterul betoanelor

Misterul gropilor acoperite cu beton din curtea lui Gheorghe Dincă ar putea fi rezolvat dintr-o clipă în alta, după ce anchetatorii ar fi decis ca acestea să fie sparte efectiv. Omul care l-a ajutat pe suspect să toarne betoane la adresa de pe Strada Craiovei, unde se află “Casa groazei”, s-a decis să vorbească, în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Cercetat pentru mai multe cri’me, Gheorghe Dincă a început să ofere informații esențiale în cazul dispari’țiilor celor două adolescente din Caracal, Alexandra și Luiza. Potrivit unor surse, acesta ar fi îndrumat procurorii într-un parc din Caracal, unde a indicat două locuri unde erau haine, cartela și telefonul Alexandrei!

De asemenea, Dincă a oferit, în cadrul anchetei, noi indicii care urmează să fie verificate la locuința acestuia. Echipe complexe verifică fiecare detaliu, inclusiv gropile betonate, despre care CANCAN.RO a aflat detalii uluitoare.

”Ce-a făcut ăsta, nu a făcut bine! El e cuscrul meu, fiul-său o ține pe fata mea. L-am ajutat de trei-patru ori să pună betoane, acum un an și ceva… mi-a dat și două pachete de țigări, mi-a dat și mâncare. Betonul a vrut să-l turnăm în casă, acolo, pe Craiovei (n.r. unde se află «Casa groazei») … mai la extindere”, a declarat bărbatul în exclusivitate pentru CANCAN.RO.  Dincă nu i-a explicat însă cuscrului său și care ar fi scopul acestor gropi.

Buncăr construit lângă casa presupusului criminal

CANCAN.RO a descoperit un buncăr anti-atomic unde Gheorghe Dincă ar fi putut ascunde cadavrele. Locul se află chiar în apropierea “Casei groazei”, iar poliția n-a căutat până acum acolo.

Sub protecția anonimatului, o persoană care a lucrat ani buni în cadrul MApN a lansat o pistă halucinantă. Ex-militarul nu exclude varianta ca Gheorghe Dincă să fi abandonat acolo cada’vrele fetelor pe care le-a ucis cu sânge rece, mai ales că buncărul se află la aproximativ un kilometru de casa unde ”Han’nibal Lecter” din Caracal și-ar fi desăvârșit “operele”.

“Foarte aproape de casa criminalului este un buncăr sub pământ. Buncărul ăla are 180 de camere, 70 de holuri și 3 etaje. Unul e inundat. E un buncăr anti-atomic, a fost al nostru, eu am lucrat la Deveselu. Am plecat acum patru ani. Am fost acolo de zeci de ori.