ULTIMA ORA! Fostul partener de afaceri al CALAULUI din Caracal a rupt tăcerea: „Erau oameni de afaceri din diverse ranguri,

Fostul partener de afaceri al lui Gheorghe Dincă a vorbit despre cum era crimi’nalul din Caracal înainte, când s-au cunoscut.

Loading...

Un fost partener de afaceri al lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea și a povestit cum se comporta criminalul din Caracal în trecut. Bărbatul susține că Gheorghe Dincă, cunoscându-l destul de bine, i-a propus chiar să-i aducă fete.

Aceștia se aflau la o masă, la un moment dat, iar prezente au fost chiar și două fete.

Gheorghe Dincă și partenerii lui erau bucuroși că ”au obținut mai mult”, că astfel își arătau influența financiară și ”trofeele”.

„L-am întâlnit în jurul anului 2001 într-o conjunctură cu persoane din Caracal. A trebuit să colaborăm pentru o perioadă de un an de zile. Mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional. Contextul acesta m-a ajutat să-i cunosc forța de care dispune. (…) Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile se’xuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei.

Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere. (…) Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut. 90% dintre ele erau fete de liceu, minore. Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului. Multe dintre ele erau luate la ocazie. Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”, a spus martorul pentru Antena3.