ULTIMA ORA: Mama Alexandrei face primele declaratii cutremurătoare!

Un film rulează sub ochii îngr’oziţi ai întregii ţări. Alexandra şi-a anunţat moa’rtea la 112, dar niciun angajat al statului nu a putut să o salveze. 19 ore le-a luat autorităţilor să ajungă la ea şi era deja prea târziu.

Loading...

Şi asta deşi fata le-a descris drumul până la casa unde era şi a făcut chiar un portret al crim’inalului. “VINE, VINE” – au fost ultimele cuvinte ale copilei de 15 ani. Reporterii Observator au refăcut filmul ultimelor zile din viaţa Alexandrei. Avem şi mărturia  a mamei.

Zeci de ore de ter’oare. Şi tot atâtea de erori crim’inale. Alexandra a murit aşteptând salvarea. Captivă şi speriată în casa oro’rii din Caracal. Ca într-un film de urat pe care România îl urmăreşte acum cu lacrimi în ochi.

Miercuri. 24 iulie. A fost ziua în care Alexandra a fost văzută ultima oară. În jurul orei 10 dimineaţa, s-a urcat în maşina mecanicului auto Gheorghe Dinca şi a dispărut. Voia să ajungă la Caracal, să se întâlnească cu nişte prieteni. În dimineaţa aceea, mama i-a auzit vocea ultima oară.

Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei: Mă miră faptul, că eu am învăţat-o: Nu te urci când sunt doi bărbaţi, trei bărbaţi în maşină, să fie singur. Mă gândesc, fiind omul mai în vârstă şi asta…

Bărbatul de 66 de ani i-a părut de încredere. Cu el în maşină, a pornit pe drumul mo’rţii, până în casa ca un abator, înconjurată de garduri înalte de beton.

După o zi de ch’nuri, Alexandra a găsit un telefon vechi al agresorului. Joi, la ora 11 şi cinci minute, cu un curaj nebănuit, a sunat la 112.

În timpul apelului la 112, Alexandra a povestit că a un bărbat cu o vârstă aproximativă de 50 de ani, cu burtă şi ochi albaştri. De asemenea, a spus că vede în curte un brad, o platformă de fiare vechi şi o maşină abandonată.

Potrivit unor surse, copila le-a descris poliţiştilor chiar şi drumul parcurs cu maşina până la casa gro’azei. Le-a spus că, prin geam, a putut să vadă un dig.

Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei: Toate indiciile le-a dat! Mai avea să le spună numărul la casă, unde să se ducă să o găsească!

Liviu Chesnoiu, psiholog crim’nalist: Instinctul e de conservare. Era în pericol. Poate merită să fie decorată post-mortem pentru că ea l-a prins pe crim’inal de fapt!

Convorbirea s-a întrerupt brusc, cu un mesaj sfâşietor.