ULTIMA ORA! Se inchid drumurile, vremea face prapad. Cand expira atentionarea

Conditiile meteo se inrautatesc de la o ora la alta. Unele drumuri vor fi inchise.

In judetul Braila vor fi inchise toate drumurile nationale si judetene, din cauza ninsorii si a viscolului.

Decizia a fost luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Braila si va intra in vigoare joi seara, incepand cu ora 22:00.

Loading...

Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Braila – In cadrul sedintei CJSU de azi, ora 17.00, in conformitate cu Ordinul comun MT si MAI nr. 68 din 02.02.2012, sectiunea 3, alin. 2, s-a luat hotararea ca incepand cu ora 22.00. se inchide circulatia pe drumurile nationale si judetene ca masura preventiva, cu exceptia autospecialelor de interventie ale ISU, IPJ, IJJ, MApN, SAJ, ELECTRICA.

ANM a emis un cod rosu de vreme rea pentru judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si Tulcea. De joi seara, ora 22:00, se vor semnala viscol si intensificari puternice ale vantului cu rafale de peste 85…90 km/h

Atentionarea va expira dupa 14 ore.

Pompieri dislocati in zonele aflate sub atentionare meteorologica de vant puternic si viscol
La nivelul judetelor unde sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase, peste 5.000 de pompieri cu 3.300 mijloace tehnice sunt pregatiti sa intervina in sprijinul populatiei si autoritatilor locale vizate de vremea neprielnica, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor prognozate, vor fi activate grupele operative si suplimentate efectivele, pentru asigurarea interventiei imediate la solicitarile cetatenilor, scrie observator.tv