Ultimele fotografii cu Mihai Mitoşeru împreună cu soţia sa. Cei doi vor divorţa

Mihai Mitoşeru a anunţat recent pe contul său de socializare că a ales să pună punct mariajului cu Noemi, soţia sa. Cei doi au fost împreună timp de 13 ani. În ultimele poze postate, cei dor par a fi foarte fericiţi.

O nouă despărţire în showbiz. Mihai Mitoşeru şi-a anunţat prietenii de pe reţelele sociale că a ales să se separe de Noemi, cea care i-a fost soţie timp de 13 ani.

“Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărat ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorţăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viață (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! 💔”

Ultimele fotografii împreună
Deşi Mihai Mitoşeru susţine că separarea de Noemi s-a produs în urmă cu 3 luni, atunci când ea a plecat la părinţi, cei doi s-au afişat în continuare împreună pe reteţele sociale.

La începutul lunii iulie amândoi au plecat într-o vacanţă în Italia, acolo unde au petrecut momente frumoase. Din fotografii, cei doi sunt foarte fericiţi şi nimic nu dădea de gol ceea ce urma să se întâmple.

,,În aceeași barcă de 13 ani!!! La 1:32 noaptea ne-am cunoscut”, a scris vedeta la dintre fotografiile postate. Amandoi apar împreună în foarte multe fotografii din vacanţă. Ultima fotografie împreuna cu Noemi şi Mihai Mitoşeru a fost postata contul său de socializare la sfârşitul lunii iulie.

Fotografia îi surpinde pe cei doi alături de mulţi alţi prieteni, printre care şi mama cunoscutului prezentator, Camelia Mitoşeru.