Un bărbat a fost găsit pe stradă, inconștient cu un plic de bani lângă el. Ce s-a întâmplat cu acesta

Un bărbat, îmbrăcat la costum, a fost găsit în stare de inconștiență, zăcând pe o stradă din Caraș-Severin. Lângă bărbat se afla un plic cu suma de 4.000 de lei.
Bărbatul a fost descoperit de un jandarm aflat în timpul liber, care l-a zărit pe acesta pe trotuar. A verificat imediat dacă bărbatul este în viață, iar apoi a sunat la 112.

Loading...

“Plutonierul major Ionaşcu Constantin, din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, aflat în timpul liber, în timp ce se deplasa, duminică dimineaţa, în jurul orei 8,00, pe strada Bârzăviţa, din municipiul Reşiţa, a văzut o persoană căzută pe partea pietonală. Jandarmul a încercat să vorbească cu bărbatul, dar acesta era în stare de inconştienţă, fapt pentru care a sunat la numărul de urgenţă 112, menţionând faptul că lângă persoana în cauză se află şi un plic în care se află suma de 4.000 de lei”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, Marius Săndulescu.

Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, iar banii au fost predați personalului mecdical printr-un proces verbal. Suma de bani va ajunge la familie. Deocamdată, nu se știe cum a ajuns bărbatul în această situație, potrivit celor transmise de Jandarmeria Caraș-Severin.