Un bărbat s-a urcat pe stâlpul din fața casei lui Gigi Becali. A fost chemată Poliția

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp din fața casei lui Gigi Becali și spune că nu pleacă de acolo până când nu vorbește cu latifundiarul. La fața locului a fost solicitată poliția. În zadar au încercat oamenii legii să-l convingă să coboare de pe stâlp. Omul vrea, cu orice preț, să poarte o discuție cu Gigi Becali.

Protest în fața casei lui Gigi Becali: Nea Gigi, ieși afară!

Din primele informații se pare că bărbatul a rămas fără locuință și vrea să-i ceară ajutorul lui Becali. Latifundiarul este cunoscut pentru actele sale de caritate pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali se va lăsa impresionat de cazul acestui bărbat care își riscă viață pentru a-i atrage atenția. La fața locului au ajuns și pompierii echipați cu o scară pentru a-l coborî pe protestatar de pe stâlpul de electricitate.

De asemenea, într-un final, Gigi Becali a ieșit din casă. Îmbrăcat complet în negru, omul de afaceri i-a făcut semn bărbatului să coboare de pe stâlp. La un moment dat, protestatarul a spus că așteaptă ca Becali să urce la el.

În fața reporterilor, omul de afaceri a spus că în urmă cu două zile i-a dat acestui bărbat niște bani de chirie pentru o lună, iar azi omul s-a întors și a cerut o casă.

Gigi Becali face acte de caritate și în Africa

Omul de afaceri din Pipera este recunoscut pentru actele de caritate pe care le face pentru cei nevoiași. Becali a ajuns până în țările sărace din Africa unde chiar el a spus că propovăduiește creștinismul.

Le-am construit totul. Ştiţi că acolo nu au apă de băut? Apa nu este băut. Îi ajut şi eu cât pot, a spus latifundiarul pentru Ziare.com.

Latifundiarul a construit puțuri de apă și a creat ferme de păsări în Uganda, Burundi și Rwanda. Tot acolo, Becali a construit mănăstiri, iar mulți care erau păgâni s-au botezat.

Duc creştinismul acolo. Sunt misionar. Acolo scrie România şi George Becali”, a povestit Gigi Becali pentru sursa menționată.

Și în România, omul de afaceri a ajutat oameni nevoiași, fără locuințe, suferinzi din cauza unor probleme grave de sănătate. Familia latifundiarului a sprijinit cu bani mai multe lăcașuri de cult din țară, și a construit o biserică în Pipera.

 

Sursa: https://fresh24.ro/un-barbat-s-a-urcat-pe-stalpul-din-fata-casei-lui-gigi-becali-a-fost-chemata-politia-28321