Un client i-a lasat bacsisul in plic si i-a zis sa nu il deschida pana nu ajunge acasa. A fost bucuria vietii ei

Nota de plată a unor clienți i-a schimbat viața unei chelnerițe.

O chelneriță din New Jersey a avut parte de o surpriză după ce a servit un cuplu, care a luat cina în localul unde ea lucrează.

Brianna Siegel, în vârstă de 21 de ani, a primit un plic din partea unor clienți, a căror cină a costat 20 de dolari. Singura rugăminte a cuplului a fost să-l deschidă atunci când va ajunge acasă

Tânăra a respectat indicațiile clienților, însă când l-a deschis a avut parte de o mare surpriză. Acolo erau „ascunși” 1.200 de dolari și un bilet: „Brianna, Dumnezeu are grijă de tine. Asta nu este o coincidență. Oricât de greu ar părea, Tatăl este cu tine”.

Cât despre Brianna, aceasta a mărturisit că încă nu-i vine să creadă ceea ce i se întâmplă. „Sunt în continuare în stare de șoc să fiu sinceră. Niciodată nu m-am gândit că mi se va putea întâmpla asta”, notează DailyMail.

Tânăra și-a propus să investească banii primiți în perfecționarea sa. Astfel, a decis să urmeze școala de postliceală pentru a deveni asistentă medicală, iar restul banilor îi va strânge pentru a-și achiziționa o mașină.

Gestul acestui cupul dar mai ales mesajul lor este unul superb. Se pare ca in lumea aceasta exista oameni care calc pe urmele Mantuitorului si chiar implinesc cand a spus sa fim buni unii cu altii dar mai ales darnici. Atunci cand esti bun, atunci demonstrezi ca esti uman, esti om. Pe omul bun, Dumnezeu nu-l paraseste.

Cel mai frumos gest a omului este atunci cand daruiesti.