Un mare om de știință evreu recunoaște pe Hristos ca Mesia, după ce a citit Biblia

SUA – Un om de știință evreu foarte cunoscut a dezvăluit că a ajuns la concluzia că Isus este Mesia, după ce a studiat Noul Testament.

Loading...

James Tour, este un om de știință foarte celebru cu nenumărate realizări. Este printre cei mai influenți 50 de oameni de știință din lume, are peste 650 de articole publicate, 120 de brevete și este implicat în șapte companii cu produse de nanotehnologie și electronică moleculară. Cu toate acestea, cea mai mare realizare a lui nu este în lumea științei. „Mai mult decât atât, ceea mai mare realizare si chiar inseamna cel mai mult pentru mine este să fiu un evreu mantuit si care crede că Isus este Mesia”, a spus la un turneu de lucru One For Israel.

James a crescut într-un cartier evreiesc la marginea New York-ului, în Statele Unite, dar nu s-a familiarizat cu religia sa. „Odată ce am încercat să vorbesc cu un rabin, dar el m-a ignorat, nu avea prea multe explicații sa-mi ofere”, declara el. Când a studiat chimia la Universitatea din Syracuse, el s-a întâlnit cu niste oameni care pretindeau că sunt „născuți din nou si sunt creștini”. „Am găsit acest termen ciudat, Trebuie sa te naști din nou?”, A întrebat el la acea dată. Termenul a început să aibă sens atunci când vorbea cu un bărbat în timpul unei călătorii, care i-a explicat că „păcatul” este abisul care separă omenirea de Dumnezeu.

„M-am uitat la el și am spus:” Eu nu sunt un păcătos, nu am omorât pe nimeni, nu am jefuit nici o bancă, cum aș putea fi un păcătos? „, A răspuns James. Omul acela citează din Romani 3:23, care spune: „Toți au păcătuit și sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu”.

„Iudaismul modern nu vorbește niciodată despre păcat, nu-mi amintesc să se fi vorbit despre păcat în casa mea”, a spus James, care a fost chiar mai impresionat când a aflat că Isus a învățat că atunci cand poftesti in inima ta o alta femeie este adulter.

„M-am simțit ca și cum m-ar fi bătut direct în piept”, își amintește James. „Deodată, ceva scris în Biblie, spus de Isus, care a trăit acum două mii de ani, m-a făcut să cred că sunt un păcătos”. Intrigat, James a început să investigheze si sarasfoiasca mai multe din Biblie și el a subliniat că nu există iertare a păcatelor fără vărsare de sânge: „În Vechiul Testament, a fost sacrificiul animalelor și aceasta a fost reprezentată în Noul Testament, Isus a fost Mielul lui Dumnezeu. Am început să văd si inteleg cum este evreul din Noul Testament „, spune el.

James a ajuns la concluzia că Isus este Mesia. „Am spus:” Doamne, sunt un păcătos, iartă-mă, intră în viața mea „. Eram pe genunchi și am simțit că Isus Hristos a venit si era în camera mea „, spune omul de știință.” Nu s-a temut, el s-a rugat doar. Prezența Lui a fost atât de glorioasă încât nu am vrut să mă ridic de pe genunchi. Si peste mine a venit sentiment incredibil de iertare a început să vină peste mine sim ai mult.

Când familia lui James a aflat de experiența lur profundă cu Isus, omul de stiinta a trebuit să se confrunte cu respingerea, prigoana dar acest lucru nu a fost sfârșitul povestirii. „Mama mea a citit cu atenție Biblia”. A comparat Vechiul Testament cu Noul și a spus: „Dumzeeu ne-a avertizat de mai multe ori ca va veni Mesia”, spunea ea.

Când mama sa a împlinit 72 de ani, a primit în cele din urmă revelația despre cine este Mesia. Ea si-a sunat repede fiul si i-a spus la telefon. „James nu pot să cread ce s-a întâmplat, citeam Biblia și acest lucru mi-a atins inima, așa că El mi-a dat viață, acum cred că Isus este Fiul lui Dumnezeu”. Biblia sau Cuvantulu lui Dumnezeu face minuni dragilor

Dragilor, asa este ca este minunat cand citesti si auzi marturiile acestor oameni care se intorc la Dumnezeu? Dumnezeu are putere si inca mare putere ca pe cei pacatosi sa se intoarca la El. E mare sarbatoare si fericire in cer cand un om pacatos se intoarce la EL. Vrei pace si fericire? Nu am decat un gand! Vino la Dumnezeu si devino un om plin de fericire si de viata adevarata.

 

 

 

Sursa: Acountecer Cristiano 

Acest articol a fost tradus prelucrat de Sclipiri.ro. Va rugam sa specificati sursa.