Un om al strazii s-a asezat la un pian si a inceput sa cante

Donald Gould a gasit un pian in mijlocul strazii si s-a gandit ca poate face niste bani. Si-a pus sapca intoarsa pe pian si a inceput sa cante. Nu s-a asteptat insa nicio secunda ca trecatorii sa fie atat de impresionati.

Loading...

Timp de cateva minute, el a cantat fara oprire si fara sa se uite in jurul lui. Trecatorii insa au ramas si l-au ascultat, profund impresionati de talentul de care a dat dovada.

Barbatul, care locuieste pe strazi, are 51 de ani si este veteran de marina. El a invatat sa cante la pian inca de cand era copil si si-a continuat studiile muzicale la Universitatea din Michigan. Dupa ce sotia lui a murit, in 1998, viata lui s-a schimbat radical. El a inceput sa consume substante interzise, a devenit dependent si a ajuns sa locuiasca pe strazi.

“Mi-au spus sa ma asez, mi-au spus ce s-a intamplat, ca sotia mea s-a dus si… pur si simplu m-am pierdut”, a spus el.

Din fericire pentru el, comunitatea din Sarasota are un program de arta prin care a plasat sase piane pe mai multe strazi, asa ca Donald isi poate aminti de vremurile bune, in timp ce strange bani ca sa supravietuiasca.

Dragilor, nu uitati ca atunci cand dati o paine, un mar sau ceva de mancare acestor oameni care sunt semenii nostrii, atunci cand faceti bine, nu-i faceti lui/lor, ci il faceti pentru voi, unde moliile nu mananca si hotii nu le sapa. Faceti bine si aveti mila de acesti oameni. Nu va impietriti inima! Fiti buni!