Un polițist din anchetă, despre Gheorghe Dincă: „Îl apucă plânsul brusc și spune că îi pare rău”

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la două zile după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a spus că a fost sechestrată și violată de bărbatul din Caracal.

Loading...

De pe 27 iulie, Gheorghe Dincă se află în arest preventiv, fiind suspectat atât de uciderea Alexandrei, fata de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judeţul Olt, dar și de uci’derea Luizei Melencu, fata de 18 ani din comuna Coşoveni care a dispărut în luna aprilie.

Bărbatul a recunoscut că le-a uc’is pe fete, iar anchetatorii au reluat luni căutările în casa lui Dincă, după ce duminică au ridicat noi probe care urmează să fie analizate.

Un polițist din anchetă a precizat pentru Libertatea că în tot acest timp, Dincă privește, precum un martor mut, la întreaga desfășurare de forțe.

Bărbatul de 66 de ani răspunde lapidar la întrebări și susține că e obosit, că nu mai rezită presiunii. Ba chiar, potrivit anchetatorilor, a și plâns de câteva ori.

„Îl apucă plânsul brusc și spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Și iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”, a afirmat o sursă din anchetă, relateaza libertatea.ro