Un preot nu a respectat canoanele bisericeşti şi a ţinut o slujbă pentru Cristina Ţopescu

Un preot nu a respectat canoanele bisericeşti şi a ţinut o slujbă pentru Cristina Ţopescu

Loading...

În ciuda faptului că reprezentanții Patriahiei Române declarau marți, în exclusivitate pentru FANATIK că la priveghi nu va fi slujbă pentru că prezența acestuia ar contraveni canoanelor ortodoxiei, în jurul prânzului un preot a ajuns la capelă și a făcut slujba pe care jurnalista o merita din plin.

„Este adevărat. Mai devreme a fost un preot, între două vârste, care a venit și a ținut o slujbă, aici, pentru Cristina. Așa era și de bun simț. Toată lumea o iubea și o respecta, chiar dacă ea a ales să fie incinerată, nu contează. S-a petrecut un lucru de bun simț”, a declarat mama Mădălinei, ce mai bună prietenă a Cristinei Ţopescu din copilărie.

Soția lui Gheorghe Dinică, prezentă la priveghi

Prezentă și ea la priveghi, Gabriela, soția regretatului Gheorghe Dinică, cu ochii în lacrimi, nu a găsit cuvintele să își exprime sentimentele.

„Am fost prieteni de familie apropiați multă vreme. Nu pot să vă spun foarte mult, pur și simplu nu pot. Ultima oară am vorbit cu ea în vară, era un om bun care avea planuri mari să ajute acolo unde se putea”, ne-a mărturisit femeia.

Fosta prezentatoare a buletinului de știri Focus de la Prima TV s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, înconjurată de câinii pentru care își cheltuia și ultimul leu din buzunar, căci era o mare iubitoare de animale.

Prea puțini oameni la priveghiul Cristinei Țopescu

Sicriul acoperit de buchete de flori și lumânări, așezat chiar în mijlocul capelei, a fost loc de pelerinaj pentru cei care au ales, într-o zi rece și închisă de iarnă, să își ia “la revedere” de la Cristina Ţopescu.

„A fost un om extraodinar, nu am cuvinte să vă descriu ce simt acum. O persoană care a făcut atât de mult bine nu trebuia să aibă parte de un asemenea sfârșit. Eu o știam de la televizor, dar fiul mea a lucrat cu ea. Sunt foarte tristă”, dezvăluie pentru FANATIK o doamnă, vizibil afectată.