Unde au fost găsite rămășițele?

Legat de moa’rtea Luizei Melencu, tânăra de 18 ani, dispărută în luna aprilie, Gheorghe Dincă a oferit mai multe declarații false.

Loading...

Mai întâi, a precizat că a aruncat-o în Dunăre, iar acum a recunoscut că a încercat să scape de trupul Luizei însuflețit într-o pădure de lângă Caracal.

Gheorghe Dincă a mărturisit unde a aruncat trupul Luizei

După zile întregi în care s-a jucat cu anchetatorii, Gheorghe Dincă a hotărât să coopereze cu oamenii legi.

După ce aceștia au căutat în Dunăre, dar și-ntr-un lan de floarea soarelui de pe lângă Caracal, anchetatorii au ajuns la o pădure.

Acolo, au fost trimiși chiar de către inculpat, care, aparent, și-a amintit ce a făcut cu trupul neînsuflețit al Luizei Melencu.

Și, potrivit ultimelor informații, s-au găsit deja oseminte în respectiva pădure de lângă Caracal.

Va urma testul ADN
Ca și-n cazul Alexandrei Măceșanu, rămășițele găsite vor fi supuse unor teste ADN pentru a se stabili proveniența, dar și eventuala compatibilitate cu ADN-ul Luizei Melencu.

Specialiștii spun, însă, că sunt mari șanse ca rămășițele să-i aparțină Luizei, tânăra despre care nu se mai știe nimic încă din luna aprilie a acestui an.

Amintim că mama Luizei Melencu spera ca, după trei luni de dispariție, fiica ei să fie găsită în viață.

Asta deși despre cealaltă tânără dispărută (n.r. Alexandra Măceșanu) s-a descoperit că și-a pierdut viața în mâinile criminalului Gheorghe Dincă.