Urma să fie cea mai fericită zi din viața ei, să îmbrace rochia de mireasă, dar și-a anulat nunta în ultimul moment. Plătise bani frumoși pentru acea zi, dar nu avea cum să-i mai primească înapoi. Uite ce a făcut fata când a auzit asta

Trebuia să fie o zi frumoasă în viața ei, dar niciodată nu știi când ți se poate întâmpla ceva neplăcut. Cu toate că a trecut printr-o expriență deloc frumoasă, această fată i-a făcut fericiți pe cei din jur, chiar dacă pentru ea era o zi tristă.

Loading...

Vorbim despre o femeie din Statele Unite care a transformat o experiență extrem de neplăcută într-una pozitivă, care a adus bucurie multor oameni. Sarah Cummins, în vârstă de 25 de ani, și-a anulat petrecerea de nuntă, pentru care plătise 30.000 de dolari. Și cum banii nu mai puteau fi restituiți, iar toată mâncarea comandată ar fi fost irosită, Sarah a făcut un gest nobil, invitând la restaurant peste 170 de oameni ai străzii.

Janice Williamson-Cox, from Dayspring, left, hugs Sarah Cummins as she and others arrive at the Ritz Charles to enjoy a reception, Saturday, July 15, 2017. Cummins called off her wedding which was supposed to be this day. She decided to bring purpose to the couple’s pain by inviting area homeless to enjoy the reception. (Kelly Wilkinson/The Indianapolis Star via AP)

Sarah a anulat nunta fără a face public motivul, dar a recunoscut că s-a simțit devastată. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la restaurantul de lux Ritz Charles din Carmel, Indiana, toate meniurile și decorațiunile fiind plătite în avans, fără posibilitatea anulării și returnării banilor.

Dar Sarah a găsit puterea de a se gândi la oamenii mai puțin norocoși într-un astfel de moment. Tânăra a contactat organizații pentru ajutorarea persoanele fără adăpost din zonă și a întrebat dacă sunt oameni care și-ar dori o cină gratuită. În jur de 170 de persoane au fost aduse la restaurantul de lux pentru a se bucura de preparatele culinare deosebite.

Katelin Decraene, center, gives Trishell Crawford and her daughter Jacqueline Crawford, from Dayspring, salads at a reception at the Ritz Charles, Saturday, July 15, 2017. Sarah Cummins called off her wedding which was supposed to be this day. Cummins decided to bring purpose to the couple’s pain by inviting area homeless to enjoy the reception. (Kelly Wilkinson/The Indianapolis Star via AP)

„Am fost devastată. Am sunat pe toată lumea, am anulat, mi-am cerut scuze, am plâns, am sunat furnizorii, iar am plâns, apoi am început să mă simt foarte prost pentru toată mâncarea pentru petrecere care ar fi fost aruncată”, a declarat Sarah.

Tânara ar fi trebuit să se căsătorească cu un bărbat pe Logan Araujo, care a plătit pentru o mare parte din cheltuielile de nuntă, dar care la rândul său s-a declarat mulțumit de decizia fostei sale logodnice de a împărți mâncarea cu persoanele nevoiașe.

Sarah Cummins talks with men from Wheeler Mission, at the Ritz Charles, Saturday, July 15, 2017. Cummins called off her wedding which was supposed to be this day. She decided to bring purpose to her pain by inviting area homeless to enjoy the reception. (Kelly Wilkinson/The Indianapolis Star via AP)

În ciuda faptului că sunt profund întristat, m-am bucurat pentru faptul că Sarah a găsit puterea de a face un gest nobil într-un moment atât de dificil”, a declarat bărbatul.

Sarah a colaborat cu organizatorul de nunți al restaurantului pentru a transforma petrecerea într-un eveniment caritabil, apoi a pus la dispoziția noilor invitați autobuze care să-i aducă la restaurant.

Și oamenii de afaceri din zonă s-au implicat, donând costume și rochii pe care invitații să le poarte la petrecere.

People from several homeless shelters in Indianapolis arrive at the Ritz Charles to enjoy a reception, Saturday, July 15, 2017. Sarah Cummins called off her wedding which was supposed to be this day. Cummins decided to bring purpose to the couple’s pain by inviting area homeless to enjoy the reception. (Kelly Wilkinson/The Indianapolis Star via AP)

„Nu aveam un sacou. Cred ca arăt destul de bine în el. Pentru mulți dintre noi, acest gest este o ocazie bună să ne amintim ce am putea avea… Sau să ne amintească ce am avut”, a declarat unul dintre participanți.

După petrecere, Sarah ar fi trebuit să plece în luna de miere în Republica Dominicană, dar pentru că nunta a fost anulată a plecat în vacanță împreună cu mama sa.

Cine ajuta pe sarac, il imprumuta pe Dumnezeu iar Dumnezeu nu ramane dator!