Urmau sa plece in vacanta visurilor lor, iar sotia lui a decis sa arate perfect. Asa ca a inceput sa faca exercitii pe bicicleta chiar acasa. Totul a luat insa o turnura neasteptata

Urmau sa plece intr-o vacanta de vis in Turcia, asa ca sotia lui voia sa arate perfect. A decis sa faca sport chiar acasa. dar nu se astepta nicio clipa la ce avea sa urmeze.

Loading...

Joanne Leach, 46 de ani, din Anglesey, Tara Galiilor, se uita la un show TV si facea bicicleta. La scurt timp dupa ce s-a dat jos de pe bicicleta, a cazut inconstienta.

Sotul ei, Justin Beilensohn, 47 de ani, a incercat cu disperare sa ii faca manevre de resuscitare, care din pacate nu au avut efect.

„Joanne a fost prima si ultima mea dragoste a vietii. Nu-mi vine sa cred ca s-a dus. Facea bicicleta in fiecare zi pentru ca incerca sa fie in forma pentru vacanta.

Eu am cumparat-o pentru ea, dar dupa ce a murit am aruncat-o. Am simtit ca si cum as fi adus moartea in casa”, a povestit barbatul, potrivit The Sun.

Așa că dragilor, e bine sa facem sport dar cu moderatie, tot ce e mult strica. Venim aici pe rand si plecam pe sarite. Sa fim cu bagare de seama si traim curat, sfant si placut cu Dumnezeu.

Doamne ajuta!