Urmează aceste 10 sfaturi pentru a fi fericită după 50 de ani

Multă lume consideră 50 de ani o vârstă a bătrâneții, ceea ce este greșit. Potrivit clasificării oficiale, oamenii în etate sunt cei care au trecut de 60.

După ce a împlinit 50 de ani, Regina Elisabeta a II-a a început să respecte aceste reguli, pe care ți le recomandăm și ție:

1. Renunță la diete – Dietele nu funcționează. Ele ne afectează starea de spirit și au un efect secundar invers: adăugarea și mai rapidă a a kilogramelor.

Pur și simplu alimentează-te corect și savurează din toate darurile naturii. Ține minte regula de aur: mai puține calorii – mai multe proteine!

2. Acceptă-ți încărunțirea – E absolut normal să vrei o schimbare de look și să-ți modifici culoarea părului, însă nu trebuie să faci acest pas doar pentru a-ți ascunde părul alb.

3. Fă ce e mai important chiar acum – Nu amâna, revezi-ți prioritățile, reactualizează-ți visurile. Ele sunt foarte importante. A venit timpul să le îndeplinești!

4. Acceptă-ți greșelile – Nu mai ești o fetiță ca să te rușinezi de greșelile tale. Povestește-le prietenilor și celor dragi despre momentele în care ai călcat strâmb. Folosește autoironia și te vei simți mai ușurată.

5. Dedică-te propriei persoane – Copiii, nepoții, soțul – sunt oameni foarte importanți, de aceea tu încerci să faci totul ca să-i vezi fericiți. Relația voastră se bazează doar pe ceea ce oferi tu, ceea ce nu este corect. Oamenii apropiați se susțin reciproc în calea autorealizării. Ține minte că 50% din timpul tău, trebuie să ți-l acorzi ție.

6. Nu păși pe aceeași cale – Chiar și în sens propriu. Schimbă traseul pe care mergi de obicei la magazin. Creierul tău a creat niște legături neurale foarte puternice pe care le respectă întocmai. „Scutură-l” un pic și vei privi viața cu alți ochi.

7. Nu te gândi la ce cred alții – Reține: nu le poți face tuturor pe plac. Mai bine vezi ce spune conștiința ta și fii de acord cu ea, nu cu părerile altora. Atunci când vei înceta să-ți mai faci griji referitor la ce cred alții, atitudinea ta față de lume va fi mult mai binevoitoare.

8. Lipsa banilor nu este un motiv să nu faci nimic – Există oameni care într-adevăr nu au bani ca să trăiască și există oameni care folosesc plângerile că nu au bani pe post de justificare ca să nu facă nimic.

9. Crede în iubire – Iubirea trebuie să fie starea ta permanentă. Iubirea nu are nicio legătură cu vârsta.

10. Fă imposibilul – Fii realistă, dar cere imposibilul! Dacă mai înainte nu aveai suficient curaj, după 50 deja trebuie să încetezi să te mai temi.

Îmbătrânirea este un proces natural. Nu-ți fie frică de el!

Si inainte de toate nu trebuie sa te temi, sa-ti fie rusine ca esti o persoana matura, nu batrana, o persoana matura si atat. Indrasneste sa fii fericita si bucuroasa, pentru ca foarte multi oameni nu au mai apucat aceasta varsta frumoasa. Venim aici pe rand si plecam pe rand. Sa multumeste lui Dumnezeu ca ti-a mai dat o zi, un an si esti in viata. Faceti roade de fericire! Traiti pentru Dumnezeu si nu faceti rau.

Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Sursa: realatii.net