Vestea pe care o aștepta familia lui Bogdan Gigină. Se întâmplă la 4 ani de la moartea polițistului

Familia lui Bogdan Gigină a primit o veste, la 4 ani de la moartea polițistului. Agentul de circulație Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră, a decedat în mod tragic, când se afla la datorie, într-un accident de circulație înfricoșător.

Deși a trecut atât de mult timp, rudele politistului încă nu simt, nici măcar în prezent, că le-a fost făcută dreptate pentru moartea fiului lor.

Vestea pe care o aștepta familia lui Bogdan Gigină
Familia agentului de la Rutieră a primit vineri o veste și ar putea acționa în instanță, în cazul lui Bogdan Gigină. În continuare este vizat fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

Loading...

Acesta susține că nu are nicio responsabilitate în ceea ce privește producerea tragediei. Mai mult, a invocat chiar o decizie a Instanței Supreme, care i-a fost favorabilă.

Vestea pe care o aștepta familia lui Bogdan Gigină. Se întâmplă la 4 ani de la moartea polițistului

Potrivit celor de la stirileprotv.ro, familia Gigină se pregătește momentan de parastas, deoarece peste aproximativ o săptămână se vor împlini 4 ani de la accidentul șocant în care și-a pierdut viața agentul de la Rutieră.

Bogdan Gigină se afla pe motocicletă și deschidea calea coloanei oficiale a ministrului de Interne de atunci, Gabriel Oprea. A intrat într-o groapă de pe Bulevardul Știrbei, din Capitală, și a pierdut controlul vehiculului.

În acești 4 ani, dosarul morții polițistului a fost transferat pe la mai multe instanțe de judecată, iar în prezent ar putea fi redeschis. Procesul, de asemenea, în care părinții speră să își facă dreptate, ar putea începe în viitorul apropiat. Tatăl lui Bogdan Gigină va participa și el la întrevederile din instanța de judecată.

Ce spune Gabriel Oprea?
Fostul ministru își susține în continuare teoria potrivit căreia nu s-ar face vinovat de moartea polițistului Bogdan Gigină. Acesta spune că nu are nicio vina, deoarece nu el se afla la volan, în momentele respective.

Procurorii care l-au trimis în judecată susțin, însă, că și Gabriel Oprea ar purta o parte din responsabilitate.

Încă de la începutul lui 2019, dosarul morții lui Bogdan Gigină a fost pe la mai multe instanțe de judecată, cum e cea de la Tribunalul București. Judecătorii de acolo au cerut refacerea anchetei și dosarul a fost retrimis la parchet.