Video. Ce făcea Gheorghe Dincă, în timp ce Alexandra suna la 112. Cu cine s-a întâlnit

Criminal din Caracal Gheorghe Dincă a ajuns la farmacie în jurul orei 8:40. Crimi’nalul celor două adolescente coboară din mașină, face câțiva pași, dar se întoarce la autoturism părând că a uitat să ia ceva Apoi Gheorghe Dincă deschide portiera, rămâne câteva secunde acolo și apoi intră în farmacie.

La întoarcere Dincă merge pe jos, drum care durează aproximativ două ore. Între timp Alexandar Măceșanu a reușit să găsească un telefon și să sune la 112 de 3 ori. Când ajunge acasă crim’inalul o suprinde pe fată vorbind la telefon și o omoară, potrivit anchetatorilor.

Mai târziu, Gheorghe Dincă este surprinse din nou de camerele de înregistrare. Puțin după ora 13:00 criminalul din Caracal coboară din mașina unui vecin. Aparatent, Dincă l-a rugat pe vecin să-l ducă până la locul unde și-a uitat propria mașină.

După ce coboară din mașina albastră se duce spre autoturismul său, verifică ceva , apoi merge în spatele unui autocar parcat chiar în spatele mașinii sale. Potrivit localnicilor acolo ar fi aruncat o parte dintre bijuteriile Alexandrei, în curtea unui hotel. Dincă se întoarce la mașină și pleacă. VEZI VIDEO AICI. 

Șoferul mașinii albastre, audiat de polițiști

Vecinul din Dincă, șoferul mașinii albastre a fost audiat de procurori în cazul crimelor din Caracal. Bărbatul desfășoară mai multe activități și are o tarabă în piață, potrivit unor surse din anchetă, potrivit digi24.ro. Vecinul lui Gheorghe Dincă apare alături de crim’inal în unele imagini surprinse de camerele de supraveghere.