Video – Fotografia care îl arată pe Isus în locul unde a fost World Trade Center

În anul 2001, un atac asupra SUA a uimit întreaga lume. Bombardarea Centrului de Comerț Mondial a devenit una dintre tintele principale ale celor răi, în special pentru că s-a întâmplat cu o putere superioară. Statele Unite ale Americii sunt considerate una dintre cele mai puternice națiuni din întreaga lume. Numărul copleșitor de victime, peste 2.500 de victime și 6.000 de răniți, încă bântuie America până în ziua de azi. Atacul a fost efectuat de grupul al Al-Qaeda.

Pentru a comemora ziua ce a provocart lacrimi și răni adânci în sufletul oamenilor si în întreaga lume, site-ul World Trade Center a aprins în noaptea de 9/11 în acest an, pentru a-și aminti de toți cei care și-au pierdut viața în acea zi.

Rich McCormack a fost unul dintre fotografii prezenți în acea seară și a capturat o imagine mai puțin obsnuită, o imagine care se plimba pe site-ul World Trade Center, care era destul de uimitoare. Imaginea arăta ca o persoana a Domnului Hristos într-o formă alba, care parea că își face binecuvântarea peste locul acela.

Această imagine a fost poreclită „Tributul în lumină”, ​​pe măsură ce un fascicul de lumină lumina iesea din cenușa locului World Trade Center și se extindă în sus către cer, dar nu oricum ci cu imaginea lui Isus la sfârșitul razei de lumină. Rich a afirmat că nu a observat apariția în imagine până când un martor a vazut imaginea și a studiat-o îndeaproape.

Această imagine a stârnit mulțime de emoții din partea publicului. În timp ce unii oameni au spus că această imagine le-au mărit credința în existența lui Dumnezeu, alții au spus că imaginea a fost manipulată sau modificată pentru a include figura  a lui Isus. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate reală de a demonstra dacă fotografia este reală sau chiar falsă.

Ce parere aveti?

Sursa: Jesus Daily