Video: Imagini care dă de gândit! Microcipuri implantate: control total

Întrebare: Ce este semnul fiarei (666)?

Loading...

Răspuns: Pasajul principal din Biblie care menționează „semnul fiarei” este Apocalipsa 13:15-18. Alte referiri pot fi găsite în Apocalipsa 14:9, 11, 15:2, 16:2, 19:20 și 20:4. Acest semn are rolul de pecete pentru urmașii lui Antihrist și ai profetului fals (purtătorul de cuvânt al Antihristului).

Prorocul mincinos (a doua fiară) este cel care îi face pe oameni să ia acest semn. Semnul este în mod literal plasat pe mână sau frunte și nu este doar un card pe care cineva îl poartă cu sine.

Descoperirile recente în domeniul tehnologiei implanturilor medicale au crescut interesul despre semnul fiarei despre care se vorbește în Apocalipsa capitolul 13. Este posibil ca tehnologia pe care o avem azi să reprezinte stadiul inițial a ceea ce poate fi folosit mai târziu ca semn al fiarei. Este important să înțelegem că nu un cip medical este marca fiarei.

Semnul fiarei va fi ceva ce va fi dat doar celor care se închină lui Antihrist. Un microcip medical sau financiar implantat în mâna dreaptă sau în frunte nu este semnul fiarei. Semnul fiarei va fi un mod de identificare specific vremurilor din urmă, cerut de Antihrist, care permite să cumpărăm sau să vindem, și le va fi dat doar celor care se închină lui Antihrist.

Se poate observa că a devenit “cool” şi “trendy” să porţi un mic “gadget” (asta e denumirea în limba engleză) sub piele sau măcar sub formă de cartelă care ştie tot despre tine. Microcipuri implantate: control total (pecetea fiarei, cip, antihrist)

 

Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Imagini şocante! Microcipuri implantate: control total https://www.aparatorul.md/imagini-socante-microcipuri-implantate-control-total/