VIDEO – SUNETE precum MUGETUL satanei și un cer ROȘU au fost surprinse în Spania

În ultimii anii sunete înfricosătoare, metalice, uneori ca de trompete au tot fost surprinse în diverse locuri ale pământului. Deocamdată nu există o explicație exactă pentru ele. Doar se poate intui. Și doar timpul ne va lămuri.

Urmărind acest video este imposibil a nu asocia aceste sunete infricoșatoare cu iadul. Cu atât mai mult cu cât ele seamănă cu niște mugete sau răcnete fioroase. Iar cuvintele: “Fiţi treji, priveghiaţi! Potrivnicul vostru, diavolul, umblă răcnind ca un leu căutând pe cine să înghită”, par a deveni în prezent mai mult decât o realitate, menționeaza ortodox.ro

As vrea să vă readuc aminte că Domnul Hristos spunea: Apocalipsa 12:12 “De aceea bucuraţi-vă, ceruri și voi care locuiţi în ceruri! Vai de voi, pământ și mare! Căci diavolul s-a coborât la voi cuprins de o mânie mare, fiindcă știe că are puţină vreme.”

Apocalipsa 12:9 Și balaurul cel mare, șarpele cel vechi, numit diavolul și Satana, acela care înșală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ și împreună cu el au fost aruncaţi și îngerii lui.

Cum poti birui?

Apocalipsa 12:10- 12 ,,Și am auzit în cer un glas tare, care zicea: „Acum au venit mântuirea, puterea și împărăţia Dumnezeului nostru și stăpânirea Hristosului Lui, pentru că pârâșul fraţilor noștri, care zi și noapte îi pâra înaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos. Ei l-au biruit prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturisirii lor și nu și-au iubit viaţa chiar până la moarte.”

În cazul în care l-ai ignorat pr Dumnezeu prin diverse motive, te sfătuiesc să-L primește Domnul Hristos în inima ta ca Domn si Stăpân. Rostește următoarea rugăciune:

Doamne Dumnezeule, îti multumesc pentru Jerta de la Golgota, îți mulțumesc pentru Isus Hristos care și-a dat viața pe cruce, îți mulțumesc pentru mila Ta mare! Îmi recunosc vina, sunt un om păcătos, te rog iartă-mă în numele Domnului Hristos. Doamne Hristoase azi te primesc ca Domn si Mântuitor în inima mea, îți mulțumesc pentru iertarea și jertfa Ta. Amin!

Să nu uităm că Dumnezeu este CREATOR restul sunt creaturi. Divolul este o creatură! Temeți-vă de Dumnezeu! Împotriviți-va Divolului si el va fugi de la voi!