VIDEO – Un cerşetor a înapoiat un portofel plin cu bani unui trecător. Ce a urmat este UIMITOR.

In ultima vreme, pe internet au aparut o serie de materiale video care surprind diferite experimente sociale, menite sa aduca in prim plan reactiile oamenilor in fata unor situatii mai mult sau mai putin obisnuite.

Recent, doi tineri, cunoscuti de internauti prin canalul de YouTube Viral Brothers, au realizat in videoclip pornind de la dorinta de a face o fapta buna.

Gest impresionant: Cel mai sărac preşedinte din lume i-a dat bani unui cerşetor VIDEO

Baietii de Viral Brothers au vrut sa ofere 1 000 de dolari unui om al strazii, insa acesta trebuia sa aiba o calitate importanta: onestitatea.

Pentru a gasi omul potrivit, unul dintre membrii grupului a iesit in plina strada si si-a lasat portofelul sa-i scape din buzunar in fata unor cersetori aflati in diferite zone ale orasului, anunta ProTv.

In majoritatea cazurilor, la vederea portofelului, oamenii strazii au reactionat contrar asteptarilor si si-au insusit bunul pierdut, fara a avea intentia de a semnaliza pierderea lui.

Dupa 5 zile de cautari, Viral Brothers au crezut ca experimentul lor va fi un esec, insa ceva uimitor s-a intamplat. Un batran in carje a vazut portofelul abandonat in strada si l-a strigat pe posesorul sau pentru a-l inapoia. Singurul lucru cerut in schimb a fost ceva maruntis pentru a-si lua ceva de mancare.

Loading video