Vindecarea este arma lui Hristos împotriva întunericului

Am văzut cancerul învins, am văzut retardul mintal și locomotor învinse, am văzut scleroza învinsă, am văzut insuficiența renală învinsă, am văzut inimi întărite, am văzut infecții de tot felul învinse, am văzut SIDA învinsă, am văzut alergii învinse, am văzut toate bolile posibile învinse.

Nimic nu-i prea greu pentru El, nu există nicio boală împotriva căreia să nu putem îndrăzni să ne rugăm, nu există nimic prea greu pentru El.

Credința nu are limită de putere, nici în boală nici în patimi. Iar cel mai mare miracol care va avea loc va fi acel moment când mormintele se vor deschise și trupurile tuturor oamenilor vor ieși din ele și cu toții se vor înălța spre cer.

Lumea se va încheia cu un miracol, cu invierea morților – o exercitare generală a puterii lui Dumnezeu cum lumea nu a mai văzut-o.

Totul se va termina cu o vindecare totală a tuturor celor care au crezut în Hristos, o vindecare de omul cel vechi, care nu va mai exista în noua lume. Până atunci vom experimenta frânturi din această forță a Împărăției.

Crede în vindecare!
Cu prețuire,
Toni Berbece