Vine Regele! Mesajul surprinzator al unei fetițe în vârstă de numai doi ani – video

O fetita in varsta de doi ani din SUA s-a trezit intr-o dimineata si i-a spus mamei sale ca „Regele vine”. Femeia a fost surprinsa de cuvintele fetitei sale, astfel incat a luat telefonul  pentru a filma acest mesaj spus de micuta.

Loading...

„Fetita s-a mai trezit candva pe la miezul noptii si a inceput sa vorbească ceva. Eu am crezut ca vorbeste in somn”, a spus Rebecca, mama copilului, mentioneaza Acountecer Cristiano

Femeia a spus ca a fost surprinsa cand fetita s-a trezit dimineata si a inceput sa spuna: „El vine, El vine”, iar cand a fost intrebata cine vine, a raspuns „The King (Regele)”, aratand cu degetul spre cer.

„Noi nu am invatat-o sa spuna asa ceva. Nu am vorbit pe tema aceasta cu ea, pentru ca are abia doi ani si de-abia reuseste sa pronunte cateva cuvinte si nu poate sa formuleze fraze intregi. In fiecare noapte noi ne rugam inainte de a ne pune la culcare si consideram ca fetita a tinut minte aceste cuvinte cu ceea ce a spus”, a declarat Chelsea mama fetitei.

Ea a recunoscut ca nu a vorbit cu fiica ei despre a doua venire a lui Isus pentru ca o considera prea micata si nu poate sa inteleaga sensul cuvintelor. De asemenea, mama a spus ca si-a dat seama in timp ce filma momentul ca fiica ei era foarte normala cand vorbea despre revenirea lui Hristos.

Mămica fetitei a mai adaugat ca dupa ce a filmat scena aceasta la care a fost prezenta, in timpul micului dejun fetita a mai spus: „Mama, sa fie deschisa usa ca Dumnezeu vine”, apoi a batut cu degetul in perete de trei ori!

Dumnezeu ne vorbeste de multe ori cum e mai duios si mai placut, pentru ca noi sa luam seama, dar, in alergarea noastra ne pierdem tinta, timpul si credinta. Ne pierdem scopul pentru treizeci de arginti, uitam indentitatea noastra si de unde provenim. Suntem facuti din praf de stele. ♥️

Si cel mai imporatant lucru este ca uitam cine a murit pentru noi pe cruce. Suntem corigenti, repetenti si am falimentat de multe ori! Dumnezeu ne cunoaste pe fiecare! As vrea sa ne inbarbatam! Incurajam prin acest mesaj! Caci El vine iar! El vine! Vine Domnul Hristos! Vine dupa noi, dragilor! Orice ochii il va vedea! Orice ureche il va auzi! Vine sa ne duca in Ceruri pe noi, rascupampati Lui! Aleluia!

Sursa: Newshalom