Viorel Iuga: Cazul „Caracal” … Îmi permit și eu câteva întrebări: Oare dacă familia ar fi familie, am mai trăi astfel de drame?

Cazul „Caracal” a umplut rețelele de socializare cu comentarii. Îmi permit și eu câteva întrebări: Oare dacă familia ar fi familie, am mai trăi astfel de drame? Dacă părinții ar fi împreună și ar trăi în bună înțelegere, dacă și-ar iubi copiii și ar avea grijă de ei, dacă toți copiii și-ar aprecia părinții și ar comunica cu ei, am mai avea asemenea tragedii?

Loading...

Acum toți suntem eroi. Președintele țării cere demisii și sancțiuni. Șefii partidelor și politicienii găsesc vinovați și oferă soluții. Mass-media şi politicienii se agită, fac urât. Domnilor și doamnelor, puteți da dovadă de puțină amabilitate? Mă puteți ajuta să îmi împrospătez memoria? Nu „domniile voastre” ne spuneați cu puțin timp în urmă că familia nu trebuie protejată, ajutată şi întărită? Nu voi lămureați societatea românească despre nevoia de a fi deschiși, diferiți, emancipați? Vă mirați acum că secerăm ce am semănat? Stați liniștiți și vedeți-vă de planurile voastre „nobile”. Cazuri de acest gen reprezintă doar începutul. Cu cât relațiile de familie vor deveni mai slabe, cu atât se va extinde jungla. Dar ce ne pasă? În afară de perioada preelectorală mai contează viața cuiva? În definitiv, ce am mai spune şi ce am mai posta dacă nu am avea astfel de cazuri?

Dragi părinți, încredeți-vă în Dumnezeu, iubiţi-vă unul pe celălalt, întăriţi relaţia şi aveți grijă de copiii voștri. Cereţi înțelepciune şi putere divină și protejați-i de tot ce este rău, inclusiv de guvern, politicieni, sistemul de educație anticreştin şi antifamilie.

Dragi copii, înainte de a acţiona după convingerea că părinţii nu vă iubesc, că nu ştiu, că nu le pasă şi că nu vă pot ajuta, mai gândiți-vă o dată.

https://www.facebook.com/1638131613137988/posts/2405601353057673?s=100002709827569&sfns=mo