Vlăduța Lupău s-a măritat cu un fotbalist. Ce mireasă ea a fost frumușica muzicii populare!

Frumoasa cântăreață de muzică populară originară din Marmureș s-amăritat, marți, la vârsta de 28 de ani. Ginerele este nimeni altul decât portarul de la FC Cluj, Adrian Rus, în vârstă de 25 de ani. Nași au fost solista Olguța Berbec și Remus Novac.

Loading...

Vlăduța Lupău aduce un suflu nou în folclorul românesc. Artista născută la 8 martie 1991 în Șimleul Silvaniei are un timbru vocal unic, iarpiesele sale sunt interpretate într-o notă modernă. Frumușica muzicii populare a intrat în industria muzicală la vârsta de patru ani, iar acum are nenumărate concerte în țară și în străinătate, în vreme ce piesele ei au milioane de viziualizări pe YouTube.

Marți, 12 noiembrie, Vlăduța s-a măritat cu fotbalistul Adrian Rus, portar la CFR Cluj. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la un concert, dar au devenit iubiți abia acum un an. „Îmi erafoarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus în emisiunea „La Măruță”.

La începutul acestui an, artista vorbea deja despre nuntă. „Visez la o nuntă mare, frumoasă cu toți prietenii noștri”, declara Vlăduța Lupău. Iată că așa s-a și întâmplat! Într-un decor de poveste, Vlăduța și Adrian și-au unit destinele, iarpărinți spirituali le-au fost colega ei de breaslă, Olguța Berbec, și soțul acesteia, saxofonistul Remus Novac.

Mireasa a purtat două ținute speciale, moderne. Dacă cele mai multe maramureșence aleg să poarte hainele tradiționale într-o astfel de zi, Vlăduța a optat pentru două ținute elegante, în tendințe. Lacununia civilă, Vlăduța a purtat un deux pièces alb, taior și pantaloni, cu o broderie sofisticată în partea de sus a taiorului și pene la poale.

La biserică, artista a îmbrăcat o rochie scurtă, cu un decolteu adânc în V și un guler din dantelă, iar. Nici nașa nu s-a lăsat mai prejos. Recunoscută pentru aparițiile ei elegante, Olguța Berbec apurtat un deux pièces bleu, cu accente masculine, accesorizat cu pantofi Louboutin și o pălărie fucsia foarte șic.